Rinieri Uskočna Freza FS-A

  • ДОСТУПНОСТ: На лагеру

Mod.
FS-A 160/55 250 350 160 55 27 20 30 270
FS-A 160/70 250 350 175 70 33 20 30 280
FS-A 200/55 300 450 185 55 27 20 40 350
FS-A 200/70 300 450 200 70 33 20 40 360
FS-A 220/70 350 600 220 70 33 20 50 380
FS-A 220/85 350 600 235 85 39 20 50 390

Цена: На упит

Поделите путем:

Механизација Насумичан избор