UPOZNAJTE PROJET

Upoznajte PROJET, brend italijanskog proizvođača poljoprivredne mehanizacije BGROUP SPA.
  Od 1990 godine PROJET (prvo kao AGRITALIA) je uključen u proizvodnju poljoprivredne mehanizacijie, a posebno u mehanizaciju za zaštitu bilja i useva, kao što su prskalice i atomizeri dalje šireći svoj portfolio tarupima, hidrauličnim viljuškarima, rasipačima i drugom mehanizacijom tako da sada poseduje sveobuhvatan i tehnološki napredan prodajni program.
Danas je PROJET, zajedno sa preostalim kompanijama članicama grupe, moderan, dinamičan i organizovan deo BGROUP SPA  koje zajedno streme ka tome da zadovolje potrebe najzahtevnije i najintenzivnije poljoprivredne proizvodnje.
Konstantan rad na dizajnu komponenti i implementaciji modernih tehnoloških rešenja, kao i stalno testiranje mašina u najtežim uslovima, čine PROJET proizvode visoko kvalifikovanim i konkurentim.
Svi proizvodni procesi se odvijaju u modernim fabrikama (43000 m2 prostora, od čeka 20000 m2 zatvorenog prostora)  kroz inovativne i tehnološki napredne mašine kao što je mašina za rotaciono oblikovanje svih delova od polietilena, injekciona presa za proizvodnju svih plastičnih detalja, kao i jedinstveno trodimenzionalno savijanje koje omogućava proizvodnju robusne i efikasne šasije.
Preko 80% svake PROJET mašine je proizvedeno samoj fabrici.
PROJET na tržištu Srbije predstavlja firma STEFAN DOO iz Arilja. U prodajnom programu firme STEFAN DOO , nalaze se PROJET vučeni i nošeni atomizeri , visokog i niskog pritiska, sa modelima difuzora za sve vrste zasada.
  U ponudi su nošeni atomizeri od 200 do 1000 litara i vučeni atomizeri od 600 do 3000 litara.
Od širokog PROJET portfolia, koristimo priliku da izdvajamo tri difuzorska sklopa patentirana od strane proizvođača.
New Control ,Air Control i Air System. Glavna odlika sva tri patenta je specifičan, moderan dizajn kojim se omogućava korišćenje čistog vazduha za prskanje kao i kontrola vetra zatvaranjem plastičnih poklopaca i dizni. Ovakvim dizajnom omogućena je ravnomerna raspodela sredstva na list biljke bez bespotrebnog rasipanja.
 
  1. NEW CONTROL
Patentirana od strane BGROUP Spa “NEW CONTROL” je dizajnirana i razvijena da najbolje zadovoljiti trenutne potrebe tržišta u oblasti zaštite životne sredine i zaštite operatera. Novi dizajn rezervoara sredstva za prskanje u kompaktnim dimenzijama mašine. Posebna geometrija sklopa ventilatora “NEW CONTROL” i zatvaranje nezavisnih izlaza i dizni omogućava upotrebu u različitim uslovima (krošnje vinograda, šume, voćnjak, plantaže citrusa i maslina) i obezbeđivanje maksimalnih performansi kao što su:
  • Zaštita životne sredine efikasnom distribucijom.
  • Sprečavanje ulaska lišća i prašine koja šteti zasadima.
  • Kontrola količine i brzine vetra putem nezavisnih otvora.
  • Optimizovana distribucija vazduha potrošnju proizvoda smanjuje za 250/300 l / ha.
  • Direktno usmerite protok vazduha, a time i sredstvo na biljku koju treba tretirati.
  • Maksimalna pokrivenost, veća penetracija i savršena distribucija.

USKORO OPŠIRNIJE…..