Упознајте PROJET. Нови бренд у понуди Агроцентра

| Божо Лазовић

Упознајте PROJET. Нови бренд у понуди Агроцентра

Упознајте PROJET, бренд италијанског произвођача пољопривредне механизације BGROUP SPA.
Од 1990 године PROJET(прво као AGRITALIA) је укључен у производњу пољопривредне механизацијие, а посебно у механизацију за заштиту биља и усева, као што су прскалице и атомизери даље ширећи свој портфолио тарупима, хидрауличним виљушкарима, расипачима и другом механизацијом тако да сада поседује свеобухватан и технолошки напредан продајни програм.
Данас је PROJET, заједно са преосталим компанијама чланицама групе, модеран, динамичан и организован део BGROUP SPA  које заједно стреме ка томе да задовоље потребе најзахтевније и најинтензивније пољопривредне производње.
Константан рад на дизајну компоненти и имплементацији модерних технолошких решења, као и стално тестирање машина у најтежим условима, чине PROJET производе високо квалификованим и конкурентим.
Сви производни процеси се одвијају у модерним фабрикама (43000 м2 простора, од чека 20000 м2 затвореног простора)  кроз иновативне и технолошки напредне машине као што је машина за ротационо обликовање свих делова од полиетилена, ињекциона преса за производњу свих пластичних детаља, као и јединствено тродимензионално савијање које омогуц́ава производњу робусне и ефикасне шасије.
Преко 80% сваке PROJET машине је произведено самој фабрици.
PROJET на тржишту Србије представља фирма СТЕФАН ДОО из Ариља. У продајном програму фирме СТЕФАН ДОО , налазе се PROJET вучени и ношени атомизери , високог и ниског притиска, са моделима дифузора за све врсте засада.


Поделите путем: