| Божо Лазовић

Агроцентар СТЕФАН на међународном пољопривредном сајму у Новом Саду

Фирма СТЕФАН д.о.о, са својим агроцентром, је била излагач на 90. јубиларном међународном пољопривредном сајму у Новом Саду. Овај престижни сајам, који је одржан од 20. до 26. маја 2023. године, представлја највећи сајамски догађај у Србији и један од најзначајнијих у области пољопривреде у Европи.

Окупио је преко 1.100 излагача из 26 земаља, међу којима је била и наша фирма СТЕФАН д.о.о.

Међународни пољопривредни сајам је незаобилазно место за пољопривреднике и професионалну публику којој је пољопривреда главни интерес. Овај сајам је постао заштитни знак Новосадског сајма, најстарије сајамске куће у Србији, али и Новог Сада, те представља престижно место за презентацију и развој агробизниса.

На сајму је организовано 14 колективних изложби, а међу земљама излагачима су се истакле Италија, Шпанија, Кина, БиХ, Ческа, Мађарска, Индонезија, Холандија, Полјска, Црна Гора, Ангола, Румунија, Белорусија и Русија. Посетиоцима су приказана најновија светска достигнућа у производњи хране.

Агроцентар СТЕФАН је имао прилику да представи своје производе и услуге на овом великом догађају. Наше присуство на сајму је додатно потврдило нашу посвећеност пољопривредној индустрији и жељу за успостављанјем сараднје са другим компанијама из ове области.


Поделите путем: