Upoznajte PROJET. Novi brend u ponudi Agrocentra

| Božo Lazović

Upoznajte PROJET. Novi brend u ponudi Agrocentra

Upoznajte PROJET, brend italijanskog proizvođača poljoprivredne mehanizacije BGROUP SPA.
Od 1990 godine PROJET(prvo kao AGRITALIA) je uključen u proizvodnju poljoprivredne mehanizacijie, a posebno u mehanizaciju za zaštitu bilja i useva, kao što su prskalice i atomizeri dalje šireći svoj portfolio tarupima, hidrauličnim viljuškarima, rasipačima i drugom mehanizacijom tako da sada poseduje sveobuhvatan i tehnološki napredan prodajni program.
Danas je PROJET, zajedno sa preostalim kompanijama članicama grupe, moderan, dinamičan i organizovan deo BGROUP SPA  koje zajedno streme ka tome da zadovolje potrebe najzahtevnije i najintenzivnije poljoprivredne proizvodnje.
Konstantan rad na dizajnu komponenti i implementaciji modernih tehnoloških rešenja, kao i stalno testiranje mašina u najtežim uslovima, čine PROJET proizvode visoko kvalifikovanim i konkurentim.
Svi proizvodni procesi se odvijaju u modernim fabrikama (43000 m2 prostora, od čeka 20000 m2 zatvorenog prostora)  kroz inovativne i tehnološki napredne mašine kao što je mašina za rotaciono oblikovanje svih delova od polietilena, injekciona presa za proizvodnju svih plastičnih detalja, kao i jedinstveno trodimenzionalno savijanje koje omogućava proizvodnju robusne i efikasne šasije.
Preko 80% svake PROJET mašine je proizvedeno samoj fabrici.
PROJET na tržištu Srbije predstavlja firma STEFAN DOO iz Arilja. U prodajnom programu firme STEFAN DOO , nalaze se PROJET vučeni i nošeni atomizeri , visokog i niskog pritiska, sa modelima difuzora za sve vrste zasada.


Podelite putem: