| Božo Lazović

Agrocentar STEFAN na međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Firma STEFAN d.o.o, sa svojim agrocentrom, je bila izlagač na 90. jubilarnom međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu. Ovaj prestižni sajam, koji je održan od 20. do 26. maja 2023. godine, predstavlja najveći sajamski događaj u Srbiji i jedan od najznačajnijih u oblasti poljoprivrede u Evropi.

Okupio je preko 1.100 izlagača iz 26 zemalja, među kojima je bila i naša firma STEFAN d.o.o.

Međunarodni poljoprivredni sajam je nezaobilazno mesto za poljoprivrednike i profesionalnu publiku kojoj je poljoprivreda glavni interes. Ovaj sajam je postao zaštitni znak Novosadskog sajma, najstarije sajamske kuće u Srbiji, ali i Novog Sada, te predstavlja prestižno mesto za prezentaciju i razvoj agrobiznisa.

Na sajmu je organizovano 14 kolektivnih izložbi, a među zemljama izlagačima su se istakle Italija, Španija, Kina, BiH, Česka, Mađarska, Indonezija, Holandija, Poljska, Crna Gora, Angola, Rumunija, Belorusija i Rusija. Posetiocima su prikazana najnovija svetska dostignuća u proizvodnji hrane.

Agrocentar STEFAN je imao priliku da predstavi svoje proizvode i usluge na ovom velikom događaju. Naše prisustvo na sajmu je dodatno potvrdilo našu posvećenost poljoprivrednoj industriji i želju za uspostavljanjem saradnje sa drugim kompanijama iz ove oblasti.


Podelite putem: